dansk

Divine Intervention


with Cédric Delaveau & Katrine Aleksandra Golding

Hjerteforbindelse & Infinit'in Blue                                                                                                                                        Hosted by Blue Star


2 intensive uger i det

Helbredende Hjerte

fra d. 6. juni - 19. juni 2019

Bretagne, Frankring


Inkluderet:


* Daglige "teachings" og initiationer


* Adgang til og forståelse af de højeste dimensioner og frekvenser i dit væsen


* Lær at skabe og opretholde et passende Sacred Space


* Oplev bevidsthed, helbredelse og dybtgående gruppetransformation fysisk, følelsesmæssig, mental og åndelig


* Lær den dybere betydning af Service og hvordan man er fri for karma gennem service og hengivenhed

til andre medlemmer af det menneskelige samfund


* Oplev følelsesmæssige processer skræddersyet til dine kunder


* Protokol og etik for dine kunder, og at være i sunde og ærlige relationer med mennesker, der har brug for din hjælp


* Modtagelse af initiationer til de første 52 Dimensioner og deres anvendelsesområder


* Lev og oplev guddommelig intervention og Spontaneous Remission


* Erhverv viden og praksis om helbredelsesfrekvenser og deres anvendelsesområder


* Lær mere end 28 behandlingsteknikker fra forskellige traditioner rundt om i verden

Du lærer bl.a. at behandle kræft, aids, leukæmi, knoglesygdomme, Alzheimers, Parkinsons, Morbus Crohns, anoreksi, bulimi.


* Lær hvordan man forstærker immunsystemet, afgiftning af tungmetaller og kemikalier samt diagnostiske teknikker, rengøring, frigivelse og helbredelse af energisk og fysisk trauma


* Flere teknikker til fjernhelbredelse


* Detaljeret undersøgelse af menneskelig fysisk og energisk anatomi


* En ordbog af de oprindelige årsager til sygdomme skrevet af Starr Fuentes, Master Curandera, indehaver af samme transmissionstype


* Oplev en dybdegående introduktion til en række tusindår-gamle Mayanske healere fra Mexico


* Kom i nærværelse af Starr Fuentes og en anden Master Lærer af slægten


* Deling og vækst i et fællesskab af healere i to intensive uger


* Øv dig og find en ny eller dybere balance gennem yoga og meditation hver morgen


* Lev og oplev en ny livsstil med økologisk vegansk mad hvert måltid, alle dage


* Vandre i naturen og ved havet


* Kakao ceremoni


* International anerkendt certificering og Ordination


* Og mange andre processer, overraskelser og lærdomme ...


Cédric Delaveau &  Katrine Aleksandra Golding 

er dine lærerne, der overfører viden og ledsager dig i hele dette to-ugers eventyr
Cédric Delaveau er musiker, sanger, helbreder, danser og dyrelivs elsker.
Han har modtaget belæringer, initiationer og transmissioner gennem velsignelser fra lærere, shamaner, healere og åndelige guider i mange traditioner rundt om i verden, yogi hinduer, tibetain, indfødte nordamerikanske, sydamerikanske, afrikanske, mexicanske og amazoniske i løbet af de sidste 20 år.


I dag overfører han belæringer og initiationer fra en meget gammel afstamning i Mexico, inkl. Light Language, Divine Intervention, de 12 Gifts of Mastery, Cutting chords and attachments, Cleaning the thoughtforms, Kundalini Enhancement, mange healing teknikker og adskillige andre emner omkring, hvordan man udstråler sit autentiske væsen. 

Cédric er guide til shamaniske ceremonier, svedhytter, vision quest, shamaniske danse, firewalks, rensningsceremonier i jorden, han træner og lærer sine studerende at lave shamaniske rejser med tromme og i at bygge svedhytter og gennemføre svedhytte ritualer, samt shamaniske trommerejser. Han var soldanser i løbet af 5 intensive år.


Mirakel Healer og energi terapeut. Cédric tilbyder sine tjenester hele året.


Cédric var lærer med hold i Essentiel Yoga i 3 år i Frankrig, hvor han inddrog meditation som han har praktiseret i over 20 år bl.a. mens han var buddhistisk monk og boede i kloster.


Cédric har officielt været Divine Intervention lærer siden 2013.


"I år er den 6. Divine Intervention, som jeg vil leve, og den fjerde, jeg vil lede, et smukt øjeblik med deling, glæde, bevidsthed, omdannelse og helbredelse omkring det guddommelige nærvær. Fyldt med downloads af ren bevidsthed i en smuk placering tæt på havet, omgivet af et lille planteparadis ... "Harmoni" er et ord, der simpelthen opsummerer dette års

Divine Intervention 2019."

- Cédric Delaveau


Læs mere på Cédric's hjemmeside www.infinitinblue.one og på facebook-siden InfinitinBlue~&~Katrine Aleksandra Golding 

er opvokset i Danmark og i USA. Efter at have rejst ivrig siden barndommen har Katrine studeret, praktiseret og undervist i hele verden.


Katrine er uddannet fysioterapeut og certificeret Kranio-Sacral terapeut fra Upledger Institutet i København. I USA studerede hun psykologi og samfundsfag på college. Hun har arbejdet med at give individuelle behandlinger siden 2012.


Katrine har praktiseret yoga siden 2009 og har undervist i yoga og lavet workshops, samt undervist i anatomi og fysiologi bl.a. i relation til sygdomsudvikling og Chakra energisystemet.


I Danmark er Katrine stifter og ejer af Hjerteforbindelse (HeartSpace), hvilket hun startede i 2015 og hvorigennem hun har udviklet workshops som Kærlighed er Frihed (Love is Freedom), Chakra Fysiologi og Balance (Chakra Physiology and Balance), Krop-Sind-Samfund (Body-Mind-Community) mm. Den nyeste har været Art of Awakening udviklet og udført i samarbejde med Cédric Delaveau. 


I øjeblikket tilbyder Katrine løbende online kurser herunder bl.a. The Art of Manifestation; Chakras 1-3 & The Heart of the Universe; Chakra 4. Kurserne tegner direkte paralleller mellem energicentrene og det fysiske, anatomiske legeme, som fysiologisk viser forholdet mellem krop, følelser, sindsmønster og livsvalg.


Udover sine projekter gennem egen virksomhed er Katrine i øjeblikket en del af holdet på klinikken Lasota Terapi Akademi i Fredericia. 


Lær mere om Katrine på hendes hjemmeside www.hjerteforbindelse.dk og facebook siden Hjerteforbindelse - HeartSpace


Katrine er både lærer og assistent på denne Divine Intervention, 2019 i Frankring. Starr Fuentes Mester Curandera og indehaveren af Divine Intervention, overført fra hendes

Mester fra Mexico Esperanza

vil være tilstede online under denne Divine Intervention


At forklare det guddommelige er en umulig opgave; Det jeg giver dig, er min menneskelige observation om den guddommelige intervention. Guddommelig indgriben er hvor kilden (Gud, Buddha, Højere Styrke) manifesterer sig, og hvor det fysiske og åndelige virker på samme tid for at skabe et mirakel. Med andre ord er den guddommelige intervention det fænomen, hvor tumorer falder til jorden, og/eller "ondskab" kan forsvinde spontant.


Man kunne sige, at den guddommelige intervention er den stærkeste og mest specifikke bøn, der opfordrer til naturens og himlens kræfter at komme sammen. Det er den mest intime forbindelse, som enhver kan have med en anden, der er hernede og holder rummet en brøkdel af et sekund, der gør det muligt for kilden at manifestere sig som en eller for nogen. (...)

Mirakler manifesterer sig på mange forskellige måder. Strømmen af energi i den naturlige helingsproces øges, da blokeringer fjernes fra de subtile kroppe og den fysiske krop. Når en forbindelse til kilden, der er så tyk som en blyant, øges til at blive så stor som en boulevard, bliver mulighederne multipliceret med kvantespring.


På dette tidspunkt bliver det der sker, det forskere kalder en singularitet. Der er en ændring i nogle stater eller i alle stater.


Resultaterne er enten ikke fysisk synlige, synlige i form af små partikler som sand eller ris eller synlige som store stykker stof, der vises uden for kroppen. (...)

Starr Fuentes vil optræde LIVE til en online undervisning i løbet af dette kursus!


Efter mange års studier og øvelse med shamaner, healere, curanderoer og mestere, dedikerede Starr Fuentes sit liv til at hjælpe andre med fuld opmærksomhed på, at støtte andre i at opfylde deres mål, livskald og skæbne. En mester helbreder og åndelig mester, Starr er lærer i over 400 fag, og har guidet utallige individer på vejen til helbredelse, selvbevidsthed og sandhed.


Kurset her kombinerer brugen af moderne psykologiske værktøjer, antikke helbredende og shamaniske traditioner, ved at præsentere en informationskilde i en dynamisk og livlig undervisningsstil.


Starr har uddannet mere end 100 lærere, der fortsætter med at sprede hendes alternative helbredende visdom i USA, Europa, Israel, Brasilien, Australien, Canada og Asien.


Lær mere om Starr på hendes hjemmeside www.starrfuentes.com/

Den Danske version er under konstruktion!


Siden vil snart være klar.

 

Imellem tiden kan du læse alt på Engelsk 

har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os!

Copyright © 2018 Katrine Aleksandra Golding & Cédric Delaveau

All Rights Reserved